JULKLAPPSINSAMLING

Hejsan alla fina medmänniskor!

I år kör vi åter igen en julklappsinsamling. Denna gången samlas alla julklappar i vår tomtehusvagn. Önskvärt är att vi ska kunna dela ut presentkort i alla dess former. Leksaker till barnen SKA vara hela och rena och i bästa fall vara nya. Dessa julklappar delas sen ut härifrån gården till behövande familjer, ensamna och pensionärer. Från och med den 1/12 kan man komma hit och hämta sin julklapp gratis hos oss.

 

Den 22/12  klockan 12.00-16.00 kommer vi att befinna oss bredvid Halmstad Arena med vår tomtehäst Gaily. Där kommer vi att dela ut julklappar till behövande, ensamna och pensionärer. vi bjuder då även på julmust, glögg och pepparkakor. Barnen kan få rida på Gaily medans de vuxna väljer ut julklappar.

 

Julafton kommer vi att köra ut till familjer, ensamna och pensionärer för att dela ut julklappar och förhoppningsvis en kasse julmat (julmaten beror på hur mkt pengar vi får in)

 

Skänk gärna en slant på swish 0767954793. Eller kom hit och träffa oss för att lämna över din/er gåva. 1 krona gör skillnad. 

 

Tack från djupet av vårt hjärta!